Synwood Design

Trappenfabriek

Overname

UITBREIDING TRAPPENFABRIEK

Eind 2020 is de Synwood Design trappenfabriek uitgebreid met de overname van Janssen van den Berg Trappen. Een trappenfabriek in Rijssen en een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en monteren van exclusieve maatwerktrappen. Met deze tweede trappenfabriek in Rijssen is ons aanbod en onze kennis flink gegroeid. Zo blijven de oud- eigenaren gewoon werkzaam binnen Janssen van den Berg. De fabriek in Rijssen vervaardigt unieke trappen op maat, waar onze vestiging in Marum voornamelijk serietrappen en pure houten trappen ontwikkelt. Wist u al dat we in beide fabrieken werken zónder gas? Bekijk hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Houten trappen

Beide trappenfabrieken van Synwood Design zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige houten trappen op maat. In 2016 is Synwood Design opgericht door familie Haase. Maar niet alleen de afgelopen jaren tellen. Zo maken wij gebruik van vele jaren aan kennis. Onze fabriek in Marum is namelijk meer dan 100 jaar oud en de kennis is van generatie op generatie overgedragen. Dat maakt onze medewerkers de vakmeesters van vandaag. Of u nu op zoek bent naar een steektrap van vurenhout of een zwevende trap van mahonie, bij Synwood Design bent u aan het juiste adres.

LIEVER GEEN HOUT?

Hoewel onze naam misschien anders doet vermoeden, kunt u bij ons terecht voor trappen van elk materiaal. Hoewel het een van onze specialismen is, beperken wij ons niet tot het vervaardigen van houten trappen. Synwood Design begrijpt dat hout niet voor ieder huishouden en ieder gebouw geschikt is. Zo kan een glazen of stalen trap bijvoorbeeld beter passen bij uw smaak en interieur. Waar hout veelal zorgt voor sfeer, ogen glazen trappen modern en wekken een ruimtelijk gevoel. Stalen trappen zijn weer geschikt voor woningen en utiliteitsbouw die vragen om een onderhoudsvriendelijke en sterke trap. Van hout, tot staal en glas, of een combinatie. U kunt voor ieder soort trap bij Synwood terecht.

DE SHOWROOM

Naast onze trappenfabriek vindt u in Marum onze showroom. Een geschikte plek om inspiratie op te doen en uw voorkeuren te vergelijken. Een ontwerp met eigen ogen zien draagt bij aan een gedegen keuze voor uw trap, zodat u er jarenlang plezier van heeft. In de showroom vindt u daarnaast uiteraard verschillende houtsoorten, hekjes en versieringen. Zo komt u in aanraking met opties voor uw trap waar u wellicht niet zelf aan hebt gedacht.

EEN TRAP LATEN MAKEN BIJ ONZE TRAPPENFABRIEK?

Heeft u interesse in (houten) trappen op maat? Of wilt u meer weten over onze trappenfabrieken in Marum en Rijssen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

"We bespreken graag met u alle mogelijkheden"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook