Synwood Design

Showroom

DE SYNWOOD DesigN SHOWROOM

Niet alleen zien, maar ook voelen, vergelijken en sfeer proeven. Daar is onze trappen showroom voor. Het is niet altijd even makkelijk om enkel op basis van foto’s een goede én realistische indruk te krijgen. Laat staan een keuze te maken. De beste manier om een gedegen keuze te maken is dan ook om een bezoek te brengen aan de trappen showroom. Daar staan wij klaar om u verder te helpen. Welke ontwerpen, houtsoorten en versieringen passen bij u en uw woning?

De adresgegevens van onze showroom:
Nijverdalseweg 149
7461 AG Rijssen

Bekijk hieronder alvast eerder afgeronde projecten

DIVERSE STIJLEN TRAPPEN

In onze trappen showroom vindt u een groot scala aan stijlen. Trappen worden veelal ingedeeld naar de categorieën open en dichte trappen. In andere woorden, trappen met of zonder stootbord. Open trappen zijn geschikt wanneer u de kamer optisch groter wilt doen lijken en op zoek bent naar manieren om meer licht te creëren. Een dichte trap kent ook zijn voordelen. Zo komt er geen stof of andere viezigheid onder de trap terecht. Daarnaast kan de ruimte onder de trap optimaal worden benut. Binnen deze twee type trappen zijn er vele soorten en maten. Deze kunt u zien in onze trappen showroom. Dacht u bijvoorbeeld aan een zwevende trap of open steektrap voor uw woning? Wellicht besluit u na een bezoek aan de showroom om een andere richting op te gaan. Een trap met eigen ogen zien, wekt een andere indruk dan een trap in 2D.

ONZE HOUTSOORTEN

ZACHTHOUT
Naast de stijl van de trap, kunt u in onze trappen showroom ook inspiratie opdoen voor de juiste houtsoort. Hout kent een onderverdeling in zacht- en hardhout. Een veel gebruikte zachte houtsoort voor trappen is vurenhout. Dit met als reden dat het voordelig is en eenvoudig geschilderd of bekleed kan worden. Toch heeft een vurenhouten trap ook enkele nadelen. Zo beschadigt hij makkelijker dan een hardhouten trap.

HARDHOUT
Een hardhouten trap is een eenvoudige manier om sfeer in uw woning aan te brengen. Populaire houtsoorten hierbij zijn Eiken en Mahonie. Een ander voordeel van een hardhouten trap is de duurzaamheid. Hij beschadigt minder snel en de verf of lak blijft beter zitten dan bij een zachthouten trap.

OVERIGE MATERIALEN
Naast bovengenoemde houtsoorten vindt u nog vele anderen houtsoorten in de trappen showroom. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om uw trap van een geheel ander materiaal te laten maken.

BEZOEK TRAPPEN SHOWROOM
Wilt u een bezoek brengen aan onze trappen showroom? Wij verzoeken u om eerst een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst zijn. Bovendien blijft de showroom op weekdagen, met uitzondering van vrijdagen, regelmatig langer open. Neem contact met ons op via het telefoonnummer of de mail.

Wij verwelkomen u graag!

ONZE OPENINGSTIJDEN

Ma-do: 07:00 – 15:45
Vrijdag: 07:00 – 12:45

Nijverdalseweg 149
7461 AG Rijssen

Maandag en donderdag is de showroom meestal geopend tot 21.00 uur.

Kom langs in onze showroom

Wilt u onze showroom bekijken? Maak dan van te voren een afspraak, zodat we u optimaal kunnen helpen.

"U bent van harte welkom in onze showroom"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook