Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Synwood Design

Ga voor een stalen trap op maat

De diverse mogelijkheden

U kunt er niet omheen: staal is de trend van het moment. Dit is terug te zien in deuren, maar ook in trappen. Als u kiest voor een stalen trap op maat, dan gaat u voor een echte eyecatcher in uw huis of in uw bedrijfspand. Maar wat zijn de mogelijkheden? We vertellen u hier graag meer over!

Als u kiest voor een stalen trap, dan kiest voor het industriële alternatief voor een houten trap. Een stalen trap is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur. Het staat ook voor kwaliteit en u zult er de rest van uw leven plezier van hebben. Dit komt doordat het van stevig materiaal is gemaakt.

Er zijn veel mogelijkheden als u kiest voor een stalen trappen op maat. Ga bijvoorbeeld voor een trapboom, een muizen trapboom of voor normale gesloten trapboom. Ook kunt u uw balustrade zelf kiezen. U hebt dan keuze uit onder andere glas, stalen spijlen en staaldraad.

Bekijk onze projecten:

Liever wat extra comfort in huis?

Vaak wordt een stalen trap in huizen gecombineerd met bijvoorbeeld eikenhouten treden. Een ideale oplossing als u liever wat extra comfort wil. Ook merkt u dit in de prijs; het is voordeliger dan een volledig stalen trap.

Lees meer over een stalen trap met houten treden

Stalen trappen op maat voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een stalen trap op maat voor uw bedrijf? Ook dan bent u bij Synwood Design aan het juiste adres. Doordat het materiaal zeer sterk is, is het een goede keuze als u een trap nodig heeft die heel wat jaren mee moet gaan. Synwood Design heeft veel ervaring met het plaatsen van diverse soorten trappen bij diverse bedrijven. Of dit nu een trap voor buiten of binnen is.

De prijs van een stalen trap op maat

Iedere trap is anders. Daarom is het lastig om een prijs af te geven voor een stalen trap op maat. Toch willen we u een idee geven. Gaat u voor een stalen wenteltrap op maat, dan kunt u denken aan een prijs vanaf € 4.500,- excl. btw. Wilt u een liever offerte voor uw droomtrap? Vraag dan direct een offerte aan.

Kies voor service en kwaliteit

Wat u ook wenst en waar uw trap ook moet komen; we denken graag met u mee. We kijken altijd naar uw situatie en wat een verstandig keuze is. Want lang niet alles wat mooi is, is ook de beste keuze. Als u kiest voor een trap van Synwood Design dan weet u in ieder geval 1 ding zeker: we gaan altijd voor het beste resultaat en verliezen hierbij kwaliteit nooit uit het oog. Zo voldoen we bijvoorbeeld aan het FSC-keurmerk en het PEFC-keurmerk.

Vraag een offerte aan

Bent u overtuigd dat een stalen trap iets voor u is? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u liever eerst nog iets meer informatie? Vul dan hieronder het contactformulier in.

"Samen creëren we de trap van uw dromen"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook