Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Synwood Design

Over Synwood

Over ons

Synwood Trappen is gespecialiseerd in het maken van trappen. Trappen in alle soorten en maten. Het vakwerk van toen, met de techniek van nu: dat is Synwood Trappen. Trappen voor uw bedrijf of voor bij u thuis; wij maken uw hoogwaardige trap op maat. We leveren trappen van de hoogste kwaliteit, passend in de stijl van uw woning of bedrijfspand. Dit doen we al decennia lang voor onze klanten vanuit Synwood Trappen.

Hoogwaardige trappen voor elke ruimte

Begin 2022 is het familiebedrijf Synwood Trappen samen gaan werken met de vakmensen van Fapro en Nimati. Samen zijn we Synwood Staal Design. Door deze samenwerking hebben we alle expertise in huis om voor elke situatie een passende trap te leveren. We geven advies, produceren en monteren de trap. Doordat we continu onze ontwerpprocessen, materiaalkeuzes en productiemethoden innoveren, kunnen we elke uitdaging aan!

Onze fabriek in Rijssen

Vanuit onze gloednieuwe fabriek in Rijssen werken we iedere dag opnieuw aan de mooiste trappen en balustrades op maat. In deze fabriek maken we jaarlijks ongeveer 2.000 verschillende soorten trappen.

Lees meer over de geschiedenis van Synwood
Echt vakmeesters

ONS TEAM

Ons team van vakmensen werkt elke dag aan de kwalitatieve en mooiste trappen voor onze klanten. Zij leveren vakwerk van toen, met de techniek van nu. Dat is mogelijk dankzij de loyale medewerkers die hun kennis hebben overgedragen op de verschillende generaties. Daardoor bestaat ons team uit échte vakmeesters in het vervaardigen van hoogwaardige rappen. Iedereen is enthousiast om uw droomtrap werkelijkheid te maken!

Neem contact op

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Synwood Trappen kijkt verder dan alleen het eigen bedrijf. Niet enkel inspelen op de behoeften van onze klanten, maar ook op de behoeften van de maatschappij. Wij houden rekening met mens en milieu. Onze fabrieksprocessen zijn zo ingericht dat onze footprint geminimaliseerd wordt. Er zijn immers al genoeg vervuilende bedrijven. Daar wil Synwood Trappen niet aan bijdragen. Daarom innoveren wij constant, zodat onze werkprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hout dat verkregen is uit duurzaam bosbeheer.

Hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen

WERKWIJZE

Hoewel een aantal zaken standaard zijn, hangt de exacte werkwijze af van of u een particuliere of zakelijke afnemer bent. Bent u op zoek zijn naar een op maat gemaakte trap voor uw woning? Dan bestaat het voortraject uit een gesprek en, indien wenselijk, een bezoek aan huis. Zo kunt u uw wensen en behoeften duidelijk toelichten en brengen wij de omgeving in kaart. Vervolgens stemmen we het budget af, stellen we een offerte op en gaan we aan de slag met het ontwerp. In elke stap van het werkproces werken we nauwkeurig samen, zodat uw trap geheel naar wens is.

ONZE TRAPPENFABRIEK

Uw trap wordt met aandacht ontworpen en met zorg in onze eigen trappenfabriek gemaakt. Wij hebben zowel een fabriek in Marum als in Rijssen. De trappenfabriek in Rijssen maakt exclusieve trappen, in Marum worden voornamelijk serietrappen vervaardigd voor de zakelijke afnemers.

VACATURES

Ben jij een echte vakmeester in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige houten trappen? En ben jij diegene die ons team niet alleen versterkt, maar ook verrijkt? Bekijk op deze pagina onze openstaande vacatures.

Ook interesse in Synwood?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Synwood heeft? Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met op.

"We helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe trap"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood Trappen
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook