Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Synwood Design

De beste keuze: een buitentrap staal

Buitentrap staal: de ideale trap

Bent u op zoek naar een buitentrap staal? Een stalen buitentrap is een ideale trap als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een vluchttrap of een trap bij een appartementengebouw. Vooral de functionaliteit is een belangrijk onderdeel bij een buitentrap staal. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de de trap weersbestendig is. De buitentrappen van Synwood Design voldoen hieraan. Twijfelt u nog? Synwood Design helpt u graag bij het maken van de beste keuze.

Voordelen van een buitentrap staal
Een stalen buitentrap is een van de meest onderhoudsvriendelijke trappen die er zijn. Dit komt doordat dit soort trappen bijna geen slijtage laten zien, terwijl ze wel veelvuldig gebruikt kunnen worden. Een ander voordeel is dat een stalen buitentrap niet veel geluid maakt wanneer u erop loopt. Daarom is dit een ideale optie als de trap bij een appartementengebouw gebruikt wordt. Daarnaast is een stalen buitentrap ook nog eens heel stevig. Hierdoor kunnen er meerdere mensen op de trap lopen, bijvoorbeeld als het gebruikt wordt als vluchttrap.

Bekijk onze projecten:

Plaatsing van uw stalen buitentrap

Als u op zoek bent naar een stalen buitentrap, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Ga bijvoorbeeld voor een stalen wenteltrap of een stalen draaitrap. Afhankelijk van de plek waar de trap moet komen, geven we u een advies voor de beste keuze van de soort trap. We leveren niet alleen de trap, maar zorgen ook voor een correcte montage van de trappen op locatie. Op deze manier garanderen we u niet alleen kwaliteit van de trappen, maar ook dat de trap goed gemonteerd is.

Stalen buitentrap prijs

We maken onze trappen op maat, zodat al uw wensen mogelijk zijn. Wel geven we altijd het advies wat het best bij de situatie past, aangezien de mooiste keuze niet altijd de beste keuze is. Bent u benieuwd wat u ongeveer kwijt bent aan een stalen buitentrap? Voor 1 verdieping kunt u denken aan een prijs vanaf € 4.500,- excl. btw.

Nieuwe of bestaande buitentrap vervangen?

Wilt u een nieuwe stalen buitentrap? Of wilt u een bestaande vervangen? Al onze buitentrappen worden op maat gemaakt. Dit komt doordat het belangrijk is dat de trap de gewenste hoogte heeft, maar ook past in de beschikbare ruimte. Vraag hieronder direct een offerte aan of neem contact op via tel:0850548100. We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Offerte aanvragen

"Ga voor een buitentrap van Synwood Design"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook