Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Synwood Design

Trappen op maat voor zakelijke afnemers

SYNWOOD TRAPPEN IS DÉ PARTNER VOOR AANNEMERS EN ARCHITECTEN

Synwood Trappen in Rijssen is er niet alleen voor de particuliere klant. Ook voor u als zakelijke afnemer bieden we een groot scala aan mogelijkheden op het gebied van houten trappen. Of het nu om een losse trap gaat of een serie trappen, van eenvoud tot exclusief design: Synwood Trappen denkt mee met u als aannemer, projectontwikkelaar of architect. Wij leveren en monteren trappen van hoogwaardige kwaliteit snel en efficiënt - en gegarandeerd tegen scherpe prijzen.

Samenwerkingen

Synwood Trappen opereert door heel Nederland en is de afgelopen jaren al veel succesvolle samenwerkingen aangegaan. Hoofdzakelijk met midden-en kleinbedrijven die gespecialiseerd zijn in projectontwikkeling. Zoals Roosdom Tijhuis, bouwonderneming Gebroeders Benus, Dura Vermeer, Nieuwenhuis Bouw, Ter Steege Bouw en Vastgoed, Van Grunsven en Akor.

Eén van de mogelijkheden is om de communicatie enkel via u als aannemer te laten verlopen. Met uw expertise verloopt het volledige traject van het plaatsen en afleveren van de trap aanzienlijk sneller en efficiënter.

Dit houdt in dat u alle benodigde informatie aanlevert. Vervolgens stellen wij op basis hiervan een mooie en passende offerte op. Uiteraard is er ook tussentijds contact met de werkvoorbereiding. Wanneer de tekening definitief is en hier akkoord op is gegeven, gaan wij aan de slag met de productie. Tevens krijgt u, zodra er akkoord is gegeven, meteen duidelijkheid over de leverdatum. Alles wordt bovendien netjes en tijdig geleverd, zoals het hoort. De communicatie zal voornamelijk via de mail en telefonisch verlopen. Een persoonlijk bezoek is door de bouwkundige kennis en ervaring van beide partijen vaak overbodig, maar indien gewenst uiteraard wel mogelijk.

Synwood

Een andere mogelijkheid is dat wij contact opnemen met de particulier. Zo kunnen zij zelf de wensen en behoeften duidelijk maken en toelichten. Tevens stemmen zij zelf de prijs met ons af. Een persoonlijk bezoek is in dat geval gebruikelijk, omdat de bouwkundige kennis hier ontbreekt. Nadat helder is wat er moet gebeuren, neemt Synwood contact op met de aannemer. Met u wordt het gehele logistieke proces besproken en afgestemd. Van de planning tot de montage en oplevering.

STRAK MODERN OF KLASSIEK MET ORNAMENTEN, MAAR ALTIJD EXCELLENT IN KWALITEIT.

Aftimmering

Een samenwerking met Synwood Trappen betekent niet alleen een trap van hoogwaardige kwaliteit, maar ook snelheid en efficiëntie. Daarom is er de mogelijkheid om het aftimmeren aan ons over te laten. Met onze aftimmerservice bent u verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden, zodat niet alleen de trap, maar ook de afwerking van het trapgat snel in orde is.

Interesse?
E-mail Gertjan

Projecten in beeld

DE ZES BELOFTEN VAN SYNWOOD

HIER KUNT U OP REKENEN BIJ ONS
1
Harde werkers
Met liefde voor vakmanschap.
2
Jarenlange ervaring
In bouw en maatwerk.
3
Geen 'hidden costs'
Dus geen verrassingen.
4
Korte, heldere lijnen
Overzichtelijk voor u en ons.
5
Afspraak is afspraak
Die komen wij altijd na.
6
Landelijk bereik
Wij plaatsen in heel Nederland.

Synwood in Rijssen

EEN STERK FAMILIEBEDRIJF MET EEN HELDERE VISIE

Synwood is een familiebedrijf waarin Johan en Gertjan Haase, vader en zoon, voortborduren op de ervaring van timmerfabrieken uit Marum en Rijssen. Vele loyale medewerkers hebben hun kennis overgedragen op de verschillende generaties. Daardoor bestaat het team uit échte vakmeesters die gebruik maken van tientallen jaren aan kennis en vaardigheden om de beste trappen te ontwikkelen.

MEER INFORMATIE?

Bekijk de brochure voor zakelijke partners en ontdek de voordelen van een samenwerking met Synwood Trappen.

EEN STERKE INVESTERING

HIEROM IS SYNWOOD EEN GOEDE PARTIJ

Synwood Trappen is dé specialist in het vervaardigen van op maat gemaakte trappen van uitzonderlijke kwaliteit. Onze trappen zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan uw project. Dankzij het gebruik van zowel de nieuwste technieken als traditioneel vakmanschap, bent u verzekerd van een trap die aan al uw wensen voldoet.

Van het ontwerp tot de installatie, we zorgen ervoor dat elke stap met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Hierdoor zijn we in staat om trappen te leveren die niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar zijn. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, staan onze vakmensen voor u klaar om de ideale trap samen te stellen!

NEEM CONTACT OP

Interessant voor u!

Synwood is dé partner voor aannemers en architecten

Neem contact op