Synwood Design

Bedrijven

TRAPPEN OP MAAT VOOR ZAKELIJKE AFNEMERS

Synwood Design is er niet alleen voor de particuliere afnemer. Ook voor u als zakelijke afnemer bieden wij een groot scala aan mogelijkheden op het gebied van houten trappen. Of het nu om een losse trap gaat of een serie trappen, van eenvoud tot exclusief design: Synwood Design denkt mee, levert en monteert trappen van hoogwaardige kwaliteit snel en efficiënt.

EERDERE SAMENWERKINGEN

Afgelopen jaren is Synwood Design al vele succesvolle samenwerkingen aangegaan. Hoofdzakelijk met midden-en kleinbedrijven gespecialiseerd in projectontwikkeling. Zoals Tijhuis, bouwonderneming Gebroeders Benus, bouwbedrijf Bossenbroek en Akor. En hoewel het merendeel van de bedrijven waar Synwood Design een samenwerking mee is aangegaan zich in het Noorden van het land bevindt, opereren wij in heel Nederland.

Een selectie van onze projecten

CONTACT TUSSEN DE AANNEMER EN SYNWOOD DESIGN

Een van de mogelijkheden is om de communicatie enkel via u als aannemer te laten verlopen. Zo heeft u als aannemer verstand van zaken waardoor het gehele proces, van het bestellen tot de levering van de trap, een stuk sneller en efficiënter gaat. Dit houdt in dat u alle benodigde informatie aanlevert. Vervolgens stellen wij op basis hiervan een mooie en passende offerte op. Uiteraard is er ook tussentijds contact met de werkvoorbereiding. Wanneer de tekening definitief is en hier akkoord op is gegeven, gaan wij aan de slag met de productie. Tevens krijgt u, wanneer er akkoord is gegeven, meteen duidelijkheid over de leverdatum. Alles wordt bovendien netjes en tijdig bijgeleverd, zoals het hoort.

De communicatie zal voornamelijk via de mail en telefonisch verlopen. Een persoonlijk bezoek is door de bouwkundige kennis en ervaring van beide partijen vaak overbodig, maar indien nodig wél mogelijk.

DIRECT CONTACT TUSSEN DE PARTICULIER EN SYNWOOD DESIGN

Een andere mogelijkheid is dat wij contact opnemen met de particulier. Zo kunnen zij zelf de wensen en behoeften duidelijk maken en toelichten. Tevens stemmen zij zelf de prijs met ons af. Een persoonlijk bezoek is in dat geval gebruikelijk. De bouwkundige kennis ontbreekt hier namelijk. Nadat helder is wat er moet gebeuren, neemt Synwood Design contact op met de aannemer. Met u wordt dan het gehele logistieke proces besproken en afgestemd. Van de planning tot de montage en oplevering van de trap(pen).

AFTIMMERING VAN DE TRAP

Een samenwerking met Synwood Design betekent niet alleen een trap van hoogwaardige kwaliteit, maar ook snelheid en efficiëntie. Daarom is er de mogelijkheid om het aftimmeren aan ons over te laten. Met onze aftimmerservice bent u verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden, zodat niet alleen de trap, maar ook de afwerking (van het trapgat) snel in orde is.

Meer weten?

Wilt u weten wat Synwood voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"We bespreken graag de mogelijkheden"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook