Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Synwood Design

Vind uw stalen trap met houten treden

Hoger comfortgevoel stalen trap met houten treden

Staal is dé trend van dit moment. Daarom willen steeds meer mensen een stalen trap in huis. Helaas zit hier wel een prijskaartje aan. Een mooi alternatief is een stalen trap met houten treden. Als u voor deze trap kiest, dan heeft u straks een echte blikvanger in uw huis!

Niet alleen is een stalen trap met houten treden voordeliger. Het is ook een ideale oplossing voor extra comfort. Zodra u over stalen treden loopt, is de kans groot dat u koude voeten krijgt. Een warm en comfortabel gevoel voor uw voeten is natuurlijk een stuk prettiger. Hier zorgen de houten treden dan ook voor.

Niet alleen voor u voeten is een trap met houten treden een stuk fijner. Het zorgt ook voor minder trillingsgeluid. En dit zorgt dan weer voor een hoger akoestisch comfort. Daarom is een stalen trap met houten treden een perfecte toevoeging aan uw huis.

Uw stalen trap met houten treden op maat gemaakt

De trappen die u bij Synwood Design vindt, zijn (bijna) allemaal op maat gemaakt. Alleen als u kiest voor een stalen wenteltrap met houten treden, dan kan dit een standaard trap zijn. Verder werken we nooit met standaard trappen. Dit komt omdat staal op de millimeter nauwkeurig gemaakt moet worden.

Uw stalen trap wordt volledig op maat gemaakt in onze fabriek in Rijssen. Dit duurt, van ontwerp tot montage, ongeveer 6 tot 8 weken. Dit hangt uiteraard ook af van de complexiteit van de trap. Een rechte trap is eenvoudiger te maken dan een volledige draaitrap met een groot aantal treden.

Nadat uw stalen trap met houten treden op maat is gemaakt, leveren we uw trap bij u thuis. Uiteraard monteren we uw trap ook. Mocht u dit liever door iemand anders willen laten doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Een aantal van onze projecten:

Stalen trap met houten treden prijs

Zoals we al eerder vertelden, is een volledig stalen trap aan de prijzige kant. Als u kiest voor een stalen trap met houten treden, dan kunt u denken aan een vanaf prijs van € 6.000,- excl. btw. U krijgt voor die prijs een stalen trap met onderkwart, eikenhouten treden en een balustrade.

Ga voor kwaliteit

Bij Synwood Design vinden we kwaliteit belangrijk. Niet alleen wordt uw trap op maat gemaakt, het voldoet ook aan het FSC-keurmerk en het PEFC-keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat het hout van uw trap duurzaam is ingekocht.

Neem contact op

Bij Synwood Design bent u aan het juiste adres voor een stalen trap met houten treden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken. We denken graag met u mee!

Neem gerust contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken!

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook