Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Synwood Design

Een trap op maat

EEN TRAP OP MAAT LATEN MAKEN: PARTICULIER OF PROFESSIONEEL

EEN TRAP OP MAAT VOOR IEDEREEN

Er zijn tientallen cliché quotes die het leven vergelijken met een trap. Of u er uzelf nu in kan vinden of niet, iedereen heeft een trap nodig. Niet om ‘de weg naar succes te beklimmen’, maar simpelweg als middel om van a naar b te komen. Voor de een is dat een trap die zo eenvoudig mogelijk is en enkel een praktisch nut heeft. En voor de ander is het een trap die het design en de architectuur versterkt. Wilt u een trap laten maken? Bij Synwood Design staat uw wens centraal. We bieden een trap op maat voor iedereen, zowel voor particuliere als zakelijke afnemers.

Wilt u een trap op maat bestellen?

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

WAAROM EEN TRAP LATEN MAKEN BIJ SYNWOOD DESIGN?

Hoewel Synwood Design in 2016 is opgericht, maken wij gebruik van jarenlange kennis en ervaring. Synwood Design heeft namelijk een interessante en rijke historie. Zo staat onze fabriek in Marum en bestaat deze al meer dan 100 jaar. Toentertijd werd er meer gemaakt dan alleen maar trappen en stond het bekend onder een andere naam. In de loop der jaren heeft het bedrijf allerlei veranderingen en overnames meegemaakt.

Toch is de kennis altijd overgedragen op de volgende generatie dankzij de loyale medewerkers. Zo zijn wij niet alleen de ontwikkelaars en monteurs van vandaag, maar échte vakmeesters in het vervaardigen van hoogwaardige, (houten) trappen.

Een trap laten maken bij Synwood Design betekent dan ook een trap op maat van de hoogste kwaliteit.

PARTICULIER EEN TRAP OP MAAT BESTELLEN

Wilt u graag een trap op maat laten maken voor uw huis? Dan plannen we eerst een gesprek in om uitgebreid uw wensen in kaart te brengen. Heeft u nog geen duidelijke visie? Ook hier kunnen wij u bij helpen. Daarbij is het handig om van tevoren al wat inspiratie op te doen, bijvoorbeeld via Pinterest of Instagram. Indien mogelijk en wenselijk, kunnen wij bij u langskomen. Dit doen wij om een goede inschatting gemaakt te maken van wat er precies moet gebeuren, maar ook om overige details in kaart te brengen. Zo wordt niets over het hoofd gezien. Nadat duidelijk is wat er moet gebeuren, stellen wij een offerte op. Op basis van uw behoeften, maar ook op basis van het beschikbare budget.

ZAKELIJK EEN TRAP OP MAAT BESTELLEN

Bent u een professionele afnemer? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk al een goed beeld van hoe de trap eruit moet zien en wat er verder bij komt kijken. Vandaar dat een bezoek op locatie minder gebruikelijk is. Alhoewel nog steeds mogelijk, indien u dit wenst. Op basis van de wensen en behoeften wordt, al dan niet in samenwerking, een mooie prijs afgesproken.

MENS EN MILIEU

Synwood Design hecht niet alleen waarde aan de wensen van het individu, maar ook aan die van de maatschappij. Daarom houden wij, door verschillende toepassingen, rekening met mens en natuur. Zo is ons hout afkomstig van duurzaam bosbeheer. Daarnaast is onze fabriek in Marum compleet gasloos; er wordt gebruik gemaakt van eigen afval voor de verwarming. Daarbij verwarmen we onze tweede fabriek in Rijssen via zonnepanelen. Maar we zijn nog niet klaar, we blijven ons ontwikkelen om onze ‘footprint’ op het milieu te minimaliseren.

WAT KOST EEN TRAP OP MAAT?

Wij begrijpen dat voor u een bestelling plaatst, u natuurlijk eerst een kostenoverzicht wilt. Synwood Design vindt het belangrijk dat u niet voor verassingen komt te staan. Daarom is er geen vaste prijslijst die wij u kunnen meegeven, elke trap op maat is immers anders.

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Bent uw nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u een trap op maat bestellen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen.

"Vraag vrijblijvend een offerte aan en we bespreken graag de mogelijkheden"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook