Synwood Design

Houten trappen op maat

HOUTEN TRAPPEN OP MAAT KOPEN

Hout: het is een eenvoudig en elegant materiaal om snel sfeer en karakter aan een ruimte toe te voegen. Het is dan ook het meest gebruikte materiaal voor een trap en kan toch, met het juiste ontwerp en professionele vervaardiging, uniek zijn. Wilt u graag een houten trap kopen? Bij Synwood Design bent u aan het juiste adres voor houten trappen op maat.

WAAROM EEN HOUTEN TRAP LATEN MAKEN BIJ SYNWOOD Design?

Synwood Design heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige unieke houten trappen op maat. Hoewel wij sinds 2016 onder deze naam bekend staan, maken wij gebruik van vele jaren kennis en ervaring om de hoogste kwaliteit trappen te ontwikkelen. Zo bestaat de fabriek in Maarn al 100 jaar en is de kennis overgedragen op de vakmeesters van vandaag. Bovendien hecht Synwood Design waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo maken wij enkel gebruik van duurzaam hout en minimaliseren wij onze footprint door hergebruik van ons fabrieksafval als verwarmingsmateriaal. Een houten trap bestellen bij Synwood Design betekent meer dan alleen een trap van de hoogste kwaliteit.

Een voorproefje van onze projecten

VOORDELEN VAN EEN HOUTEN TRAP

Naast het feit dat hout een materiaal is dat sfeer toevoegt aan een ruimte, kent het nog andere voordelen om juist een houten trap op maat laten maken. Zo hebben diegene die een houten trap laten maken, keuze uit vele soorten hout en brengt elke houtsoort een andere uitstraling met zich mee. Daarbij heeft hout van zichzelf al een unieke structuur. Daarnaast zijn de meeste houtsoorten vrij gemakkelijk te bewerken. Zo kan Synwood Design een houten trap op maat ontwerpen en vervaardigen die geheel op uw wensen is afgestemd. Bovendien is een houten trap, hoewel het misschien wat raar klinkt, erg gebruiksvriendelijk; het is immers een materiaal dat erg gemakkelijk schoon te maken is. Daarbij zijn kleine eventuele beschadigingen niet een doorn in het oog, maar voegen ze juist karakter toe. Tot slot is een houten trap bestellen een goed idee voor diegene die gebruik maken van andere harde materialen in het interieur, zoals glas of staal.

EEN HOUTEN TRAP OP MAAT VOOR PARTICULIEREN

De trap is een verbindende factor in een huis; letterlijk én figuurlijk. Naast het feit dat een trap vaak noodzakelijk is, kan het de woning een persoonlijke en unieke uitstraling geven. Een houten trap kopen is daarom een goed idee. Geeft u de voorkeur aan huiselijke eenvoud, een klassieke wenteltrap of toch liever een robuuste trap? Juist omdat hout een materiaal is dat zo gemakkelijk te bewerken is, is het allemaal mogelijk. Synwood Design is zich ervan bewust dat houtsoorten sterk bepalend zijn voor de uitstraling. Daarom bieden wij een groot scala aan mogelijkheden voor een houten trap op maat, waarbij u de keuze uit diverse houtsoorten heeft. Bovendien wordt uw trap met zorg in onze eigen fabriek gemaakt.

EEN HOUTEN TRAP BESTELLEN VOOR BEDRIJVEN

Synwood Design is er niet alleen voor de particuliere afnemer. Ook voor u als professionele afnemer bieden wij verscheidene mogelijkheden op het gebied van houten trappen op maat.

Of het nu om een losse trap gaat of om een serie trappen: Synwood Design denkt mee, levert en monteert hoogwaardige trappen snel en efficiënt.

Meer informatie?

Vul in onderstaand formulier uw contactgegevens in. We helpen u graag!

"Bij Synwood bent u aan het juiste adres voor houten trappen op maat"

Gertjan Haase
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook