Synwood Design

Ga voor een trap balustrade staal

Balustrade van kwalitatief staal

Bent u op zoek naar een trap balustrade staal? Kijk dan niet verder! Bij Synwood Design helpen we graag bij het maken van uw keuze. Bij ons heeft u niet alleen een ruime keuze. Onze balustrades worden gemaakt van kwalitatief staal. Hoe we u verder kunnen helpen? We leggen het u graag uit!

Het belang van een trap balustrade

In eerste instantie is een trap balustrade staal een esthetisch onderdeel. Het moet er vooral goed uitzien en de ruimte afschermen. Toch is het ook een belangrijk onderdeel. Het zorgt namelijk ook voor veiligheid. Voor kleine kinderen, huisdieren en natuurlijk uzelf. Maar bij een bedrijf zorgt een balustrade ook voor extra veiligheid. Een ongeluk zit immers een klein hoekje. Omdat veiligheid zo belangrijk is, zijn er daarom ook diverse eisen opgenomen in het bouwbesluit.

Kies de kleur van de balustrade

Nu u weet waarom een balustrade van belang is, gaan we aan de slag met het samenstellen van uw nieuwe stalen balustrade trap. We beginnen met de kleur. De meest voorkomende kleur is een trap balustrade zwart staal. Niet alleen is deze kleur op dit moment helemaal in de trend van dit moment, het zorgt er ook voor dat uw balustrade een echte eyecatcher is. Wilt u liever een andere kleur? Dat kan natuurlijk ook! We kunnen uw balustrade poedercoaten in ieder gewenste kleur.

Bekijk onze projecten:

De mogelijkheden

Als u een een trap balustrade van staal wilt, heeft u keuze uit meerdere opties. Ga bijvoorbeeld voor horizontale spijlen of voor verticale spijlen. U kunt er van alles mee doen!

Wat moet het formaat zijn van uw trap balustrade staal?

We snappen dat het fijn is om alvast een inschatting te krijgen van de prijs. Dit is lastig te zeggen, maar een balustrade van zwart staal kunt u krijgen vanaf € 1.500,-. Voor het krijgen van een offerte op maat, is het van belang dat we weten wat het formaat is van de gewenste stalen balustrade. Meet daarom van te voren op wat dit ongeveer moet zijn. Omdat het nauwkeurig werk is, moet eerst de trap geplaatst zijn. We komen daarna bij u langs om het exact op te meten, zodat het in onze fabriek perfect op maat gemaakt wordt. Vervolgens monteren we alles en wordt het één geheel.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig voor uw nieuwe balustrade? We denken graag met u mee! Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"We helpen u graag verder met een nieuwe balustrade van staal"

Gertjan Haase, mede-eigenaar Synwood
Gemiddeld uit 12 reviews
via Google en Facebook