Over ons

over ons

Synwood Trappen is een echt familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige unieke houten trappen op maat. Het vakwerk van toen, met de techniek van nu. Dat is hoe Synwood Trappen te werk gaat.

het vakwerk van toen

Synwood Trappen is opgericht onder deze naam in 2016. Toch maken wij gebruik van tientallen jaren van kennis en vaardigheden om uw trap te ontwikkelen. Zo bestaat onze fabriek in Marum al meer dan 100 jaar. In die tijd droeg het bedrijf nog de naam ‘de Volharding’. Passend, want ondanks vele omwentelingen en overnames bleef de fabriek bestaan. Zo is ‘De Volharding’ door de familie in 2016 omgetoverd tot het Synwood Trappen van vandaag. Lees hier meer over de geschiedenis van Synwood Trappen.

ONS TEAM

Het vakwerk van toen met de techniek van nu. Dat is mogelijk dankzij de loyale medewerkers die hun kennis hebben overgedragen op de verschillende generaties. Daardoor bestaat ons team uit échte vakmeesters in het vervaardigen van hoogwaardige houten trappen. Ieder van hen enthousiast om uw droomtrap werkelijkheid te maken.

Dit is waar Synwood trappen voor staat

een ijzersterk familiebedrijf met een heldere visie op trappen

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Synwood Trappen kijkt verder dan alleen het eigen bedrijf. Niet enkel inspelen op de behoeften van onze klanten, maar ook op de behoeften van de maatschappij. Wij houden rekening met mens en milieu. Onze fabrieksprocessen zijn zo ingericht dat onze footprint geminimaliseerd wordt. Er zijn immers al genoeg vervuilende bedrijven. Daar wil Synwood Trappen niet aan bijdragen. Daarom innoveren wij constant, zodat onze werkprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hout dat verkregen is uit duurzaam bosbeheer. Lees hier alles over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Werkwijze

Hoewel een aantal zaken standaard zijn, hangt de exacte werkwijze af van of u een particuliere of zakelijke afnemer bent. Bent u op zoek zijn naar een op maat gemaakte trap voor uw woning? Dan bestaat het voortraject uit een gesprek en, indien wenselijk, een bezoek aan huis. Zo kunt u uw wensen en behoeften duidelijk toelichten en brengen wij de omgeving in kaart. Vervolgens stemmen we het budget af, stellen we een offerte op en gaan we aan de slag met het ontwerp. In elke stap van het werkproces werken we nauwkeurig samen, zodat uw trap geheel naar wens is.

Onze trappenfabriek

Uw trap wordt met aandacht ontworpen en met zorg in onze eigen trappenfabriek gemaakt. Wij hebben zowel een fabriek in Marum als in Rijssen. De trappenfabriek in Rijssen maakt exclusieve trappen, in Marum worden voornamelijk serietrappen vervaardigd voor de zakelijke afnemers.

vacatures

Ben jij een echte vakmeester in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige houten trappen? En ben jij diegene die ons team niet alleen versterkt, maar ook verrijkt? Bekijk op deze pagina onze openstaande vacatures.